Teekauppa Helsingissä Venäläistä teetä Astioita ja tarvikkeita Lahjapakkauksia Teetä Kaikille Teetä Kaikille Teekauppa Helsingissä Venäläistä teetä

Nettipuotimme on muuttanut! Tervetuloa tutustumaan huoltokatkon jälkeen 2.3 alkaen... Siirry tästä


Teetä Kaikille  

Mate

Mate Mate muistuttaa maultaan jonkin verran voimakasta vihreää teetä, mutta hallitsevana on kuitenkin melko voimakas karvaus. Matee on voimakasarominen, ruohoinen ja yrttinen. Juomalla on piristävä vaikutus, mikä johtuu sen sisältämästä kofeiinista Heti Nettipuodista!
Mate Maron Mate Maron Matea sekä terveellisiä Goji marjoja ja valkosuklaata. Heti Nettipuodista!
Puutarhan Salaisuus Puutarhan Salaisuus Tämä herkullisen marjainen ja hedelmäinen mate sisältää vihreää matea, ananasta, mansikkaa, punaherukkaa sekä happomarjaa. Heti Nettipuodista!
Sitsruunamate Sitruunamate. Mate joka sisältää mausteena sitruunaruohoa ja karamellia. Heti Nettipuodista!
Paahdettu Mate Paahdettu Mate on maultaan hyvin karamellimaisen pehmeä. Jälkimaussa on aistittavissa pähkinäinen ja mausteinen vivahde. Heti Nettipuodista!
Minttumate Minttumate Tähän raikkaaseen juomaan on lisätty Maten oheen minttua, ruusun terälehtiä sekä auringonkukan, kaunokin ja saflorin terälehteä. Heti Nettipuodista!
Maustettu mate Mausteinen mate Tässä Mate on saanut seurakseen kanelia, inkivääriä, kardemummaa, neilikkaa, fenkolia, pippuria, nukulaa ja anista. Heti Nettipuodista!