Teekauppa Helsingissä Venäläistä teetä Astioita ja tarvikkeita Lahjapakkauksia Teetä Kaikille Teetä Kaikille Teekauppa Helsingissä Venäläistä teetä

Nettipuotimme on muuttanut! Tervetuloa tutustumaan huoltokatkon jälkeen 2.3 alkaen... Siirry tästä


Teetä Kaikille  

Mustat maustetut teet

Teeloordi Teeloordi Teen pohjana on Kultainen Yunnan, joka sisältää runsaasti teekasvin kärkisilmuja. Tunnusomainen aromi syntyy bergamot-öljystä. Kokonaisuuteen on vielä lisätty Curacao paloja. Heti Nettipuodista!
Mummon Piirakka - se Joulutee Mummon Piirakka. Tämä on Puotimme kestosuosikki! Se sisältää mustaa teetä omenapaloja, mantelia ja rusinoita. Aromi on nimen veroinen. Heti Nettipuodista!
Venetsian Ruusu Venetsian Ruusu rakentuu mustasta teestä, vaniljasta ja ruusun nupuista. Heti Nettipuodista!
Intohimon Tango Intohimon Tango Teelaatuina ovat kiinalainen ja ceylonilainen musta tee. Lisänä on sitruunaruohoa, ananas- ja omenapaloja, appelsiinikuorta, inkivääriä, kardemummaa, kookoshiutaleita, punaherukkaa sekä auringonkukan terälehteä. Heti Nettipuodista!
Ho Chili Minh Ho Chili Minh koostuu vietnamilaisesta mustasta OP teestä, paprikasta, chilipaprikkasta, suklaasta, saflor-kukista sekä punakaunokista. Heti Nettipuodista!
Lolita Lolita Laatu sisältää mustaa teetä, appelsiinin kuorta, ruusun terälehtiä, saflor kukkaa ja ukontulikukkaa. Heti Nettipuodista!
Classic Earl Grey Luomu Klassinen vahva musta tee jossa on bergamotti aromia. Heti Nettipuodista!
Pietarin Taivas Pietarin Taivas Ceylonin, Kiinan ja Intian mustaa teetä, appelsiinin kuorta sekä karamellia. Heti Nettipuodista!
Kolme Veneessä Kolme Veneessä on sekoitus mustaa ceylonilaista ja kiinalaista Keemun teetä. Makuja antamaan on lisätty mangopaloja, vadelmaa, puna- ja mustaherukkaa sekä kaunokkia. Heti Nettipuodista!
Aurinkoinen Aurinkoinen sisältää nimensä mukaisesti kesäisiä aineksia. Pohjalla on musta tee, jota pehmennetään papaija- ja ananaspaloilla sekä kehäkukan ruusun, kaunokin ja auringonkukan terälehdillä. Heti Nettipuodista!
Pina Colada Pina Colada on mustaa Ceylon-teetä ja kiinalaista teetä sekä kookoshiutaleita ja -paloja, ananaspaloja, ja vielä kehäkukan ja kaunokin terälehteä. Heti Nettipuodista!
Aurinkoinen Cuba Aurinkoinen Cuba sisältää mustaa teetä, mangoa, ananasta ja auringonkukan terälehteä. Todella hedelmäinen ja monipuolinen teelaatu. Heti Nettipuodista!
Creme Brulee Creme Bruleé sisältää intialaista mustaa teetä, pähkinärouhetta ja toffeepaloja. Heti Nettipuodista!
Taj Mahal Luomu Tämä mausteinen musta tee sisältää kanelia, inkivääriä, kardemummaa ja mustaa pippuria. Heti Nettipuodista!
Yalayö Yalayö on mustaa Ceylon-teetä ja kiinalaista teetä sekä omenaa, appelsiininkuorta, sekä mustaherukan lehteä. Heti Nettipuodista!
Pekingin Ooppera Pekingin Ooppera Mustaa Ceylonin teetä ja Keemun teetä Kiinasta lisänä keltaisen ja vaaleanpunaisen ruusun nuppuja, kanelia ja vaniljaa. Heti Nettipuodista!
Irish Whiskey Irish Whiskey koostuu intialaisesta ja kiinalaisesta mustasta teestä sekä pähkinärouheesta ja viskiaromilla maustetusta karamellista. Heti Nettipuodista!
Sumuinen Saari Sumuinen Saari mustaa Ceylon-teetä, suklaapaloja, kaakaota, mansikkaa sekä vaniljaa. Heti Nettipuodista!
Sanqunello Sanquinello mustaa Ceylon-teetä, veriappelsiinin kuorta, punajuurta. Heti Nettipuodista!
Britannia Britannia perustuu mustaan intialaiseen teehen sekä mansikkaan, karpaloon, karhunvatukkaan, Hibiskukseen ja ruusun terälehtiin. Heti Nettipuodista!
Mister Lemon Mister Lemon sisältää mustaa teetä, sitruunan paloja, auringonkukan terälehteä ja osmanthuskukkaa. Heti Nettipuodista!